• T’agrada més un
    armari o ets més
    de vestidor?

    A la Cellera de Ter hi trobaràs més de 2.000 m2 d’exposició i un equip encantat d’atendre i entendre que és el que més valores per a casa teva.

    Contacta amb nosaltres

Pensats per a tu i la teva forma de viure.
Fent junts casa teva des de 1973

Armaris de porta batent

Disposem d’una àmplia selecció d’armaris de porta batent, sempre personalitzant tots els detalls i adaptant-nos a les vostres necessitats. Armaris per dormitoris, habitacions juvenils, rebedors, …

Tots els nostres armaris són de qualitat, pràctics i duradors, de diferents fabricants i amb una excel·lent relació qualitat – preu. En tots els casos, realitzem projectes a mida, buscant sempre la millor opció disponible, tant amb armaris rectes, armaris raconers i vestidors.

Dissenyem la distribució ideal, tenint en compte cada cas i buscant la solució que més convingui: sabaters, pantaloners, prestatges, portes de vidre, il·luminació puntual i il·luminació general. Adaptem l’armari a l’habitació o espai existent, amb armaris modulars i armaris a mida.

Armaris de porta corredissa

Disposem d’armaris de porta corredissa, amb portes de diferents acabats, dissenys i colors, personalitzant tots els detalls i ajustant-nos a totes les necessitats.

Oferim armaris de qualitat, pràctics i duradors de fabricants nacionals, també alemanys i italians, amb la màxima relació qualitat – preu i buscant sempre la millor opció. Tots els armaris inclouen el millor ferratge de tancament i frenada, així augmentem la vida útil de l’armari.

Busquem la distribució ideal, amb un projecte personalitzat i 3D, tenint en compte les necessitats presents i futures i buscant la solució que més convingui.

Armaris. Vestidors

Dissenyem vestidors modulars i a mida, amb tots els complements necessaris: pantaloners, sabaters, corbaters, penjadors, miralls, etc.

A la nostra exposició els podràs veure i triar.

Ens adaptem a cada espai i necessitat, dissenyant el projecte, la distribució ideal i la il·luminació puntual i general, segons les mides disponibles i tenint en compte tots els casos.

Som una empresa familiar amb més de 50 anys dedicant-nos a allò que tant ens apassiona.

Transformant els teus somnis en realitat. La 3a generació ja ha arribat a l’empresa, en Quimet Casassas va tenir l’impuls d’obrir l’actual botiga, i la confiança dels clients ens ha acompanyat al llarg d’aquest anys.

Com ho fem?

Pensats per a tu i la teva forma de viure. Fent junts casa teva des de 1973

A CASASSAS comptem amb tota l’experiència per oferir-te allò que estàs buscant per a gaudir de casa teva.

Vine a veure'ns i coneix que podem fer per tu